Luba Uitzendbureau

Machine Operator - BBL traject

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als leerling bij de productielijn van de bulk afdeling. Deze afdeling maakt banden, stenen en tegels. Ook de aanvoer van de grondstoffen is jouw werk. Dit betekent dat je met behulp van een shovel de silo's vult.

Wij gaan je opleiden tot operator A (MBO 2) via onze Luba Operator Acadamy. Je krijgt een volledig salaris en jouw opleiding wordt betaald (in totaal 25 lesdagen). Binnen één jaar heb jij een erkend MBO diploma op zak!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is marktleider op het gebied van publieke bestrating. Dagelijks rijden er vanuit de verschillende productielocaties 45 vrachtwagens om de betonnen bestratingsproducten en prefab elementen tijdig op de gewenste eindbestemming te brengen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau