Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Wt een leuke organisatie: persoonlijk, betrokken en ambitieus! Jij wilt hier toch ook onderdeel van uitmaken? Als magazijnmedewerker heb je een leuke afwisselende functie. Alles wat te maken heeft met inkomende- uitgaande goederen - intern transport - verzendklaar maken en zendingen aanmelden, vallen binnen de verantwoordelijkheden in deze functie. Je zorgt dat de juiste spullen, op het juiste moment, op de juiste plaats staan. Je controleert tijdens deze werkzaamheden de goederen op kwaliteit, kwantiteit en meldt afwijkingen tijdig en administratieve afhandeling. Om de lichamelijke belasting te zodanig beperken wordt er gebruikt gemaakt van een diverse hulp- en transportmiddelen zoals een; heftruck, reachtruck, ept, zijlader en een bovenloopkraan. Want veiligheid en gezondheid staan voorop!

Over het bedrijf

Werken bij deze belangrijke speler op het gebied van metalen en metaalbewerking, betekent hard werken, maar ook successen vieren! Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in Eindhoven die al meer dan 50 jaar een belangrijke speler is op het gebied van metalen en metaalbewerking. Zo leveren zij een breed en compleet assortiment aan aluminium, stalen, kokers en buizen, en staan ze tegenwoordig ook bekend als platenspecialist. Op de productieafdeling voeren zij ook kleine bewerkingen uit zoals zagen, verjongen en optrompen, en bieden zij hierdoor vele mogelijkheden op het gebied van metalen profielen. Logistiek is alles goed geregeld om een grote leveringssnelheid te kunnen waarborgen en ontzorgen zij klanten volledig. De teamsamenstelling is zeer divers, van jong tot oud en diverse culturen; voor iedereen is er plek. Er hangt een leuke sfeer binnen de organisatie, zo organiseren ze graag leuke teamacitviteiten en sluiten ze de werkweek af met een gezellige borrel. Er wordt goed gekeken naar de wensen en capaciteiten van de medewerkers, en zijn er genoeg hulpmiddelen om de werkzaamheden zo min mogelijk belastend te maken en dat deze veilig kunnen worden uitgevoerd. De locatie is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau