Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker zal je verschillende taken gaan krijgen. Zo verwelkom je de transporteurs van de verschillende merken op een vrolijke manier en neem je de goederen aan die zij afleveren om ze vervolgens te verwerken. Een van jouw verantwoordelijkheid is magazijn netjes en geordend blijft. Verder zet je de goederen klaar voor bezorging naar de klanten. Het komt wel is voor dat je meegaat met de bezorging, dan help bij de montage van de slaapkamermeubels. Het werk is zeer afwisselend, al met al ben je een spin in het web die ondersteuning biedt aan de directe collega's waar nodig is.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor de grootste slaapkamer van Nederland. Met een winkel van 5000m2 en héél véél bekende merken onder één dak is het de bekendste slaapkamerspeciaalzaak van de regio. Naast de winkel beschikt het bedrijf over een moderne magazijn locatie, waar dagelijks alle goederen binnenkomen en waarvandaan iedere dag meerdere monteurs op weg gaan om onze klanten blij te maken. Voor dit magazijn zoeken wij een nieuwe collega!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau