Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider/calculator

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent zowel een calculator als een werkvoorbereider. Je houd je bezig met aanvragen aannemen, offertes maken, tekeningen lezen (liefst ook maken) materiaal bestellen, overleg collega's, en houd je bezig met klantcontact. Je werkt van 07:00 uur tot 16:00 uur in een gezellig klein team op het kantoor in het bedrijf maar hebt ook contact met monteurs en mensen op de werkvloer.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een bedrijf in de staalindustrie en verleend verschillende diensten in de deze branche. Het bedrijf heeft een informele sfeer, waarbij hard gewerkt wordt maar ook zeker tijd wordt gemaakt voor een lach en een praatje. In dit echte West-Friese bedrijf staat voor veelzijdigheid en is geen dag hetzelfde.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau