Luba Uitzendbureau

Demand & supply planner

  • Vacature
  • Noord-Holland
Broek op Langedijk
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen de Benelux is het bedrijf gestart met de integratie van twee bedrijven naar één bedrijf met één management en hiervoor is er plek voor een accurate demand & supply chain planner. Belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het maken van goede forecast én een zo efficiënt mogelijke planning voor de productie. Je houdt rekening met factoren als ontvangt van de goederen, gevraagde leverdata en natuurlijk interne en externe logistieke factoren. Met al deze informatie maak jij een zo goed mogelijk kloppende forecast en productieplanning. Bij jouw nieuwe werkgever krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen, deze moet je wel zelf grijpen. Je toont ambitie en lef, durft vragen te stellen en bent betrokken bij het bedrijf. Je hebt een helicopterview en kan goed presenteren onder druk. Je kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en systemen.

Over het bedrijf

Waar staat dit bedrijf voor? Innovatief, zeer efficiënt, ambachtelijke recepturen koesterend en voortdurend in ontwikkeling. Dit van origine familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste in Europa. Zij zijn actief in de foodbranche. Vanuit het hoofdkantoor vlakbij Heerhugowaard worden de diverse productielocaties in het land aangestuurd. Je komt te werken op de afdeling demand & supply planning. Dit zijn twee afdelingen waarbij jij dus voor beiden werkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau