Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Limburg
Valkenburg
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega?s ben je verantwoordelijk voor de verwerking van onbewortelde chrysantenstekken naar bewortelde stekken. Dit gebeurt deels met ondersteuning van mechanica en robotica. Je werkzaamheden bestaan uit het draaiende houden van de automatische productielijnen voor het afleveren van de stek. Dit doe je o.a. met behulp van de raapwagens en de heftruck. Verder zet je orders klaar voor verzending. Bij afwezigheid van de operator zul je deze vervangen.

Je werkt in de dagdienst, ze starten vroeg (5.00 of 6.00 uur), maar je bent dan ook halverwege de middag klaar. Volgens rooster draai je mee in de zaterdagdiensten, eens per 3/4 weken werk je op zaterdag tot 12.30 uur.

Over het bedrijf

De organisatie houdt zich bezig met het kweken en veredelen van bloemen. Het is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen ze door continu te verbeteren en door een intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen ze nieuwe soorten en verbeteren ze bestaande rassen binnen de hoofdproducten. De hoofdproducten zijn snijgewassen, bolgewassen en potproducten. De organisatie is op alle continenten aanwezig. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau