Evean

verzorgende thuiszorg Krommenie Volledig Pakket thuis parttime

 • Vacature
 • Vast contract
 • Tijdelijk
MBO
1441 RP
2 juli 2022

Details van de functie

Logo Volledig Pakket Thuis (VPT) is een ijzersterke vorm van dienstverlening binnen Evean. Dit vertaalt zich dan ook in de groei van het aantal cliŽnten en van de teams. Wat Volledig Pakket Thuis zo uniek maakt is de combinatie tussen het verlenen van zorg en de aandacht voor het welzijn van de cliŽnten. En juist daar ben jij als zorg medewerker nu net naar op zoek! Kom werken in de thuiszorg als Verzorgende C of Verzorgende IG (VIG / Verzorgende Individuele Gezondheidszorg) in het VPT team bij Evean. Reageer direct door op de sollicitatiebutton te klikken van deze vacature verzorgende thuiszorg Krommenie Volledig Pakket Thuis parttime. Floor Slot, onze Teammanager en ambassadeur van Volledig Pakket Thuis, rolt de rode loper graag voor jou uit!

Thuis bij Evean, hier kom je te werken:
Jij hebt ons vast wel eens voorbij zien rijden, fietsen, scooteren of over ons gehoord. Dat kan ook niet anders want Evean is een van de grootste zorgaanbieders in Noord-Holland. Ons motto is om onze cliŽnten in de thuiszorg en de bewoners in onze huizen centraal te stellen. ?Wat kan ik vandaag voor u betekenen?? daar draait het om. Wij stemmen onze dienstverlening, zorg en welzijn, daarop af. Heerlijk veilig, vertrouwd en zelfstandig thuis blijven wonen. Daar doen wij het voor. Het programma Volledig Pakket Thuis biedt langdurige zorg aan de cliŽnten thuis. Daarnaast is er tijd en ruimte voor het welzijn van de cliŽnten.

Jouw team:
Hard werken en plezier maken gaan wel degelijk samen. Het mooie is dat voor beide ?samen? van belang is. Want samen werken jullie hard om de caseload onderling te delen en samen wordt er plezier gemaakt in de vorm van teamuitjes of borrels. Tenminste als de Coronamaatregelen dit weer toelaten. En jij mag er zijn bij Evean! Want werken bij Evean betekent werken bij een inclusieve en diverse werkgever. Iedereen is van harte welkom.

Dit is de rol van je leven als verzorgende thuiszorg Krommenie Volledig Pakket Thuis parttime:
Als verzorgende C of Verzorgende IG ( VIG, Verzorgende Individuele Gezondheidszorg ) ligt jouw hart bij het verlenen van goede zorg en aandacht aan mensen die het zo hard nodig hebben en verdienen. Tijd hebben voor de cliŽnt om samen een boodschap te doen, ergens koffie te gaan drinken of een gezellig bloemetje uit te zoeken in een tuincentrum. Tenminste, als de maatregelen met betrekking tot het voorkomen van het coronavirus dit toelaat en zowel wij als de cliŽnten zich aan de hygienemaatregelen houden. Ook het begeleiden van de cliŽnten bij een bezoek aan een huisarts of ziekenhuis indien dit noodzakelijk is behoort tot het takenpakket.

Jij start vanuit huis op. De diensten in de ochtend/middag zijn 7 tot 8 uurs diensten. Het stukje welzijn ligt voornamelijk in de middag. De avonddienst start om 16.00/16.30 uur een eindigt rond 22.30/23.00 uur. In het weekend werk je van 8.00/8.30 uur tot ongeveer 13.00/13.30 uur (in het weekend zijn er ook avonddiensten). In het weekend betreffen de taken uitsluitend de verzorging, dus geen welzijnstaken. Er staat een pittig autootje voor jou klaar.

Jij komt te werken in de regio Krommenie. Bijvoorbeeld: Wormer, Wormerveer, Assendelft, Westknollendam, Westzaan, Koog aan de Zaan, Zaandijk en een klein stukje Zaandam.

Hoe zorgt Evean voor jou?
Wanneer je bij Evean in dienst treedt krijg jij:
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 30 (verzorgende C) euro 2.077,40 tot euro 2.717,16 of FWG 40 (Verzorgende IG) euro 2.422,65 tot euro 3.159,64
 • Een contract voor maximaal 28 uur per week waardoor jij zelf de regie houdt over een goede balans tussen werk en privť en een contract voor 12 maanden (met de intentie tot verlenging van het contract voor onbepaalde tijd)
 • Een reiskostenvergoeding
 • Een mobiele telefoon en iPad zodat je tussendoor jouw rapportages kunt maken
 • Een dienstauto staat tijdens jouw dienst tot jouw beschikking om de bezoeken aan en met de cliŽnten af te leggen

Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand die voor de feestdagen wordt uitbetaald)
 • Fiscale voordelen (bv smartphone/(elektrische) fiets/ aanvullende reiskosten)
 • Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en een Collectieve ziektekostenverzekering
 • Vaste roostervrije dag
 • Onregelmatigheidstoeslagen (indien van toepassing)

Persoonlijke ontwikkeling:
Evean biedt jou volop mogelijkheden om te kunnen groeien. Zo blijf jij op alle fronten deskundig in jouw werk. Bijvoorbeeld door het volgen van E-learnings, het volgen van interne of externe opleidingen en een goede inwerkperiode wanneer je bij ons aan de slag gaat! Ook zijn jouw leidinggevende en collega?s deskundig en vakbekwaam en delen graag hun expertise met jou. CreŽer
jouw eigen kansen en houd de regie over jouw eigen carriŤre.

Jij voelt je thuis bij Evean omdat:
Onze kernwaarden: Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar en Samen jou op het lijf zijn geschreven. Maar ook omdat;
 • Jij een bijdrage in de zorg wilt leveren zodat de cliŽnt zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen
 • Jij in de thuiszorg graag zelfstandig werkt, maar wanneer nodig je wel een hecht team achter je hebt staan
 • Jij graag voor langere tijd een band met de cliŽnt aan gaat, de doelgroep betreft met name geriatrische cliŽnten waar je vanzelfsprekend wel affiniteit mee moet hebben

Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen?
 • Een afgerond diploma als verzorgende C of VIG
 • Een rijbewijs B (wij hebben een dienstauto voor tijdens jouw dienst tot jouw beschikking klaarstaan)
 • Veel positiviteit zodat jij niet alleen jouzelf maar ook jouw cliŽnten een geweldige dag kunt bezorgen
 • De bereidheid om verschillende diensten te werken, zowel doordeweeks als in het weekend maar dat spreekt voor zich als je in de zorg werkzaam bent
 • Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen

Interesse en contactinformatie:
Solliciteer direct door op de sollicitatiebutton te drukken. Voor meer informatie over deze vacature verzorgende thuiszorg Krommenie Volledig Pakket Thuis parttime kun je contact opnemen met Peter Kuijpers, Corporate Recruiter: Telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer] , E-mail: [stuur een e-mail] of Whatsapp.

Reageren op deze vacature kan tot 29 juli 2022.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Evean