WerkTalent

(senior) Head of Engineering

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit bedrijf in Zwolle ontwikkelt oplossingen voor vraagstukken op het gebied van conditioneren (drogen, koelen, verwarmen en opslaan) van elektronische componenten en verdere toepassingen van deze techniek. Deze productontwikkeling, productwijzigingen en software ontwikkeling is van dusdanige kwaliteit dat hun producten tot de top van de markt gerekend mogen worden.

Je legt verantwoording af aan de technical manager/director en je werkt nauw samen met de afdeling sales, de productieleider, de service coördinator en de projectleiders. In 2022 gaat het bedrijf verhuizen naar een splinternieuw pand op bedrijventerrein H2O te Hattemerbroek, direct aan de A28 en A50.

Sollicitatieprocedure
Op het moment dat je bij ons uitzendbureau in Zwolle solliciteert bekijken wij jouw cv. Is er een match met onze opdrachtgever, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit vind bij ons op de vestiging plaats. Tijdens dit sollicitatiegesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor de nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij extra informatie over (de werkzaamheden van) het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast, dan stellen wij je gelijk direct voor bij de opdrachtgever.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw cv, dan word je door hen ook uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na een positieve terugkoppeling vanuit jullie beiden, wordt er een tweede gesprek en misschien daarna ook nog wel een derde gesprek gepland. Staan alle lichten op groen, dan wordt het contract opgesteld door de opdrachtgever en ga je DIRECT bij hun dienst.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Patrick Spijker via tel. [klik hier voor het telefoonnummer] of [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je direct solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatieknop. Ik hoop je snel te spreken!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent