Maintec BV

Chef-monteur Utiliteit

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Als chef-monteur utiliteit kom je eigenlijk overal. Samen met je collega's ga je naar scholen, kantoren, showrooms, datacenters of distributiecentra. Je neemt de rol van coach op je en met jouw leidinggevende vaardigheden weet je de juiste werksfeer te creŽren waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. De opdrachtgever is een familiebedrijf dat al voor een lange tijd staat voor vakwerk in verschillende technische disciplines en branches. Je gaat werken met duurzame en degelijke materialen, goede gereedschappen en een modern wagenpark. Met jouw affiniteit voor techniek in de utiliteit en de ambitie om te blijven ontwikkelen heb je je plek hier meteen gevonden!

Naast de opdrachtgever werk je natuurlijk ook voor Maintec. Bij Maintec sta je er nooit alleen voor want wij denken in mogelijkheden en zorgen ervoor dat jij elke dag het beste uit jezelf kan halen. In het licht van onze kernwaarden #lef #trots #groei #funtowork organiseren wij regelmatig activiteiten en borrels. Kortom zijn wij gewoon een toffe organisatie!

Functieomschrijving
Als chef-monteur utiliteit geef jij leiding aan een projectteam waarmee je actief bent in de elektrotechniek, brandmeldinginstallaties en domotica. Met grip op je werk ben je er voor de klant maar natuurlijk ook voor je team. Naast je werk als monteur ga je regelmatig in overleg met uitvoerders, onder- en nevenaannemers en de projectleider. Het neerzetten van mooie projecten is jouw drijfveer en geeft je de energie die je nodig hebt om het optimale resultaat te bereiken.

Functie-eisen
- leidinggevende vaardigheden in de rol van coach
- een commerciŽle instelling
- een mensgerichte houding
- een elektrotechnische achtergrond in de utiliteit
- een mbo-diploma (min. niveau 4)
- aanvullende relevante vakgerichte opleidingen (VCA-VOL, NEN 3140, NEN 1010 en bij voorkeur Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties)

Arbeidsvoorwaarden
- training en opleiding en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
- cao technisch installatiebedrijf
- 38 vakantiedagen
- uitstekende pensioenregeling
- familiebedrijf met een actieve personeelsvereniging
- maandelijkse personeelsborrel
- een persoonlijke werksfeer, waar we resultaat voor de klant belangrijk vinden
- ruimte voor focus op duurzaamheid en innovatie
- uitdagende projecten

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Maintec BV