Luba Uitzendbureau

Medewerker laboratorium

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Warmond
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker laboratorium versterk jij het huidige team op de afdeling. In het hoogwaardige laboratorium en cleanroom omgeving ben je, na een opleidingsperiode, verantwoordelijk voor de productie, assemblage en inspectie van diverse optische producten. Je bereidt het werk voor en stelt machines in, daarnaast voer je zowel manuele als machinale stappen van het productieproces uit als ook het voorbereiden en uitvoeren van chemische processen. Je bent verantwoordelijk voor correcte en tijdige uitvoering van de toegewezen productieopdrachten. Daarnaast doe je voorstellen met collega's voor verbeteringen van kwaliteit en efficiŽntie.
Je combineert technische en manuele vaardigheid met een sterk kwaliteitsbewustzijn. Tot slot zorg jij dat alle documentatie voor het assemblage proces wordt geborgd.

Over het bedrijf

Dit bedrijf ontwikkelt en bouwt geavanceerde meetsystemen voor ruimtevaart, wetenschap en industrie. Het is een groeiend, internationaal opererend bedrijf met ongeveer 40 medewerkers. De kracht van de organisatie ligt in het vinden van innovatieve oplossingen voor complexe technologische problemen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau