Luba Uitzendbureau

Backoffice medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Weesp
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega op de backoffice ondersteun je de 5 accountmanagers. Jij zorgt ervoor dat zij kunnen verkopen en jij ontlast hen op administratief gebied. Je werkzaamheden bestaan uit het verwerken en aanmaken van de verkooporders, je doet de inkoop van de textills via de aangesloten web shops, je hebt contact met leveranciers ivm afwijkende levertijden en controleert of de producten op voorraad zijn. Ook zorg je ervoor dat de werkorder map van de klant volledig is. Hiervoor heb je informatie nodig van de accountmanagers maar ook van onder andere de ontwerpstudio. Tevens ontvang je de klanten in de showroom en neem je de telefoon op. Kortom een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is!

Over het bedrijf

Je komt te werken in een snel groeiende organisatie waarin je samenwerkt met 35 collega's. Het bedrijf is gevestigd in Weesp in een modern pand. Zij leveren de bedrukking van kledingcollecties in 17 landen door heel Europa en bedienen internationaal gerenommeerde merken en bedrijven met maatwerk trajecten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau