Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in het magazijn van dit mooie bedrijf. De fijne kneepjes van het vak worden je geleerd door de energieke voorman en de benodigde cursussen worden beschikbaar gesteld door Luba om je zo snel mogelijk op te leiden tot allround magazijnmedewerker. Heb jij je laten zien als magazijnmedewerker en ben je ambitieus? Dan kijken ze samen verder hoe jij je kunt ontwikkelen. Er zijn verschillende taken binnen het magazijn, maar je houd je bezig met het laden en lossen van producten van de vrachtwagens een palletwagen, het picken van orders aan de hand van bestellijsten, lopende band werkzaamheden, dozen stapelen en sealen en pallets verzend klaarmaken voor verzending door onder andere stickers er op te plakken. Tijdens dit proces scan je de producten en voer je gegevens in in het computersysteem. Je komt in een team van circa 8 mensen en werkt onder leiding van een meewerkend voorman.

Over het bedrijf

Deze organisatie is al actief sinds de jaren '70 en heeft inmiddels winkels over heel Nederland. Ze verkopen accessoires voor in huis, keuken en tuin. Van koffielepeltjes tot schorten, deze winkel heeft het allemaal. Het magazijn zit sinds begin 2020 in Waddinxveen en van hieruit worden alle winkels bevoorraad. Dit is een goede werkgever die ervoor zorgt dat je als medewerker op je plek zit en met een goed gevoel naar je werk gaat. Er heerst dan ook een gezellige werksfeer waarin iedereen open met elkaar kan communiceren. Tijdens de pauze kun jij jezelf kronen tot tafelvoetbalkoning(in) of rustig een bakkie doen in de kantine.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau