Luba Uitzendbureau

Expediteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als expediteur ben je verantwoordelijk voor alle boekingswerkzaamheden betreffende alle verladingen van transport over zee van hoofdzakelijk geconditioneerde en gekoelde producten inclusief het daarbij horende voortransport per barge, rail of truck. Hierbij zal je veel proactief in contact zijn met betrokken partijen en ga je uitdagende/complexe vraagstukken tegenkomen waarop je moet inspelen. Dit alles om er voor de zorgen dat de door jou geplande export gerateerde opdrachten/transporten soepel verlopen. Verder is het eveneens van belang dat de dossiers gegevens goed worden geregistreerd in het systeem.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het wereldwijd transporteren van geconditioneerde goederen. De afdeling waarop jij komt te werken bestaat uit 11 medewerkers en is op zoek naar versterking! Je werkt met gezellige collega's en je werkt in een groot bedrijf wat maakt dat je veel nieuwe mensen leert kennen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau