Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Zuidland
2 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een bedrijf in Zuidland zijn wij voor per direct op zoek naar een orderpicker. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het picken van bestellingen, deze verzendklaar maken en de administratieve afwikkeling daar omheen. Deze functie betreft een parttime functie van 24 uur, maandag tot en met vrijdag. Doe jij je best en is er sprake van wederzijdse tevredenheid dan neemt de opdrachtgever jou graag over op eigen contract. Uiteraard kan je bij goed functioneren ook meer uur gaan werken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is internationaal een grote speler op gebied van supplementen. Zij hechten veel waarde aan de perfecte dienstverlening en werken onderling op een informele manier met elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau