Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker Pakketcentrum

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf werk je in de ochtenddienst van 07.00 - 13:00 uur (meer uur werken kan ook). Jij voert alle voorkomende werkzaamheden uit in het magazijn met betrekking tot in- en uitgaande (internationale) pakketten en brieven. In deze zelfstandige functie heb jij een eigen takenpakket, maar kan je uiteraard altijd terugvallen op je collega's. Je belangrijkste taken zijn: het scannen en sorteren van (internationale) pakketten, binnenkomende zendingen controleren op volledigheid, registreren van alle zendingen in het computersysteem en de goederen op de juiste manier op de pallets plaatsen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever biedt haar klanten totaaloplossingen op het gebied van postbezorging en pakketbehandeling. Doordat het bedrijf internationaal opereert, heerst er een dynamische werksfeer en geen dag is hetzelfde. Dit is juist wat werken bij dit bedrijf zo leuk maakt. In het (kleine) magazijn staat een team van 7 hardwerkende magazijnmedewerkers, waarvan 6 heren en 1 dame. Samen zorgen jullie er voor dat aan het einde van de dag alle pakketten tijdig de deur uit zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau