Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker bloemen

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De karren met bloemen komen binnen van de veiling. Waarna jij samen met je collega's de bloemen gaat onderverdelen voor de klanten. De bloemen moeten verpakt worden in dozen of in fusten. Op deze dozen komt een label met code die gescand kan worden. Deze labels haal jij uit de computer. De codes staan gekoppeld aan de klant zodat het goed gaat met het transport.

Als de bloemen zijn onderverdeeld moeten de karren worden opgebouwd, dit is fysiek zwaar omdat je boven je macht aan het tillen bent. Tussendoor hou jij de box netjes en veeg je regelmatig even de boel aan. Als je ziet dat de dozen opraken neem je ook het initiatief om dit te bestellen.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een exportbedrijf die bloemen op de klok koopt bij de bloemenveilingen in Nederland. Deze bloemen worden voornamelijk geŽxporteerd naar Ierland en RoemeniŽ.
Je komt te werken in een team van 4 vaste medewerkers. Op kantoor zitten nog collega's van de administratie en de verkoop.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau