Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Oosterhout
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als expeditie medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct laden, lossen en opslaan van gereed producten. Ook ga je de juiste producten in de vrachtwagen laden. Rangeren van trailers valt ook onder jou takenpakket en het aan en afmelden van orders in het ERP systeem.

Dit bedrijf heeft een Ierse afkomst en bestaat al meer dan 80 jaar. Zij zijn de grootste in de kartonnage industrie. Van groot tot klein je komt ze overal tegen van jouw supermarkt tot aan de plaatselijke fabriek. Het bedrijf is actief in o.a. BelgiŽ, Nederland, Dublin en de Verenigde Staten. Samen met alle medewerkers (mogelijk jouw collega?s binnenkort) zorgen ze er voor dat de industrie kan blijven draaien. Word jij lid van dit team?

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een Ierse afkomst en bestaat al meer dan 80 jaar. Zij zijn de grootste in de kartonnage industrie. Van groot tot klein je komt ze overal tegen van jouw supermarkt tot aan de plaatselijke fabriek. Het bedrijf is actief in o.a. BelgiŽ, Nederland, Dublin en de Verenigde Staten. Samen met alle medewerkers (mogelijk jouw collega?s binnenkort) zorgen ze er voor dat de industrie kan blijven draaien.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau