Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In een gemotiveerd team ga jij aan de slag in het magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan uit het ontvangen, controleren en wegzetten van goederen. Je verzamelt de orders, controleert deze nog een keer goed en verpakt alles voor verzending. Retourzendingen verwerk je en berg je op de juiste plaats op. Jij kunt goed omgaan met verschillende systemen en hebt interesse in verduurzaming. Af en toe spring je op de heftruck voor het laden of lossen. Is jouw werk op schema? Dan help je je collega's een handje!

Over het bedrijf

Navetto biedt een compleet assortiment voor de installateur. Zij hebben voor elke energievraag een oplossing vanaf het dak zowel elektrisch als thermisch. Het assortiment bestaat uit solar en klimaat producten afkomstig van fabrikanten die garant staan voor kwaliteit. Met vakkennis maken zij een selectie uit het grote productaanbod om u een complementair aanbod te bieden. Daarnaast onderhouden zij uitstekende relaties met partners waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de laatste (technische-)ontwikkelingen en snel kunnen schakelen voor zowel service als leveringen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau