Luba Uitzendbureau

Medewerker expeditie

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Velsen
2 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De medewerker goederenontvangst en uitgifte is een belangrijke functie. Je zit in een team van 5/6 personen. Je werkt met levensmiddelen (vlees) en daarom is het van groot belang dat je de inkomende goederen ontvangt volgens de geldende procedures en richtlijnen. Waarna je ook zorgt voor de juiste uitgifte op de afdelingen.

Wat ga jij doen bij ontvangst? Je controleert de orders op wijze van verpakken, gewicht, temperatuur, kleur en geur. Dit doe je aan de hand van een inkoopspecificatie. Zie je een afwijking? Dan leg je deze vast en meld je dit bij jouw leidinggevende. De ontvangen goederen leg je vast en sla je op in de juiste ruimte, dit doe je met een pompwagen. De vrachtbrieven die de chauffeurs bij zich hebben teken jij af. En indien nodig help je met los werkzaamheden van de vrachtwagens. Omdat hygiŽne voorop staat, zorg jij dat jouw werkruimtes schoon blijven

Wat ga jij doen bij uitgifte? Uitgifte moet je zien als jouw winkel en jouw domein. Jij zorgt voor jouw voorraad, wat komt jouw winkel in? En wat gaat jouw winkel uit? De planning hiervan ligt vast, maar kan door storingen afwijken. Jij zorgt voor de uitgifte van grondstoffen, hierbij denk je aan de technische delen, half fabricaten en verpakkingsmaterialen. Daarnaast check je ook de kwaliteit, zijn er afwijkingen? Dan meld je dit bij jouw leidinggevende. Dit doe je volgens een planning, je plant de tijden, aantallen en locaties. Hierin overleg je nauw met de ontvangst en productie afdelingen. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw winkel op orde blijft. De producten moeten aangevuld worden en jij houd deze plek schoon

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groot productiebedrijf waar kwaliteit erg belangrijk is. Naast machinaal werk gebeurt er nog veel met de hand. Hierin onderscheid dit bedrijf zich van andere distributie slagerijen.
Elke dag worden de producten geleverd aan diverse supermarkten door Nederland. Gezondheid, veiligheid en loopbaan staat hoog in het vaandel. Dit doen ze door middel van vers fruit op de locatie, opleidingen en een sociale en fysieke werkomgeving.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau