Luba Uitzendbureau

Verlader

  • Vacature
VMBO
  • Zeeland
Vlissingen
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als verlader zorg je ervoor dat je samen met je team dat alle producten die binnen komen van binnenvaartschepen op de correcte wijze worden beladen. Naast je rol als verlader ben je ook bezig met onderhoudswerkzaamheden aan de installaties als assistentie van de onderhoudsdienst. Er wordt van je verwacht dat je ook beschikbaar bent in de avonden, nachten en weekenden te werken.

Voor de functie is het ook vereiste om de Engelse taal te beheersen, om te kunnen communiceren met de zeeschepen. De belading wordt digitaal geregistreerd, hiervoor heb je kennis nodig van Windows Office, met name Excel en Acces.

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf werk je binnen een kleine, collegiale organisatie met een informele en prettige werksfeer. Naast een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een veelzijdige en uitdagende functie en de mogelijkheid voor functie-inhoudelijke ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau