Luba Uitzendbureau

Pakketten sorteerder

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Lisse
2 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Het is 6:15 uur en je dienst is begonnen, eerst een kop goede koffie en dan naar je plekje. Vandaag ga jij de pakketten van de lopende band afhalen en je collega stopt ze in de juiste kar, of andersom. Dinsdag is de drukste dag van de week en Black Friday en Cyber Monday is in aantocht, ook de feestdagen komen er weer aan en de verwachting is dat een hoop mensen weer online gaan bestellen. Hoe leuk is het dat jij de schakel in dit proces kan zijn en jij ervoor gaat zorgen dat de klanten hun pakketten op tijd mogen ontvangen. Hoe makkelijker jij het oppakt hoe meer je kan gaan doen, als je dat laat zien dan zijn er als je wil ook mogelijkheden voor het scannen van de pakketten en in de toekomst eventueel leiding geven aan enkele medewerkers. Tijdens je dienst is er natuurlijk ook tijd voor een kop koffie om even bij te komen van alle drukte.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een zorgt voor de verspreiding van pakketten hier in de bollenstreek en net even daarbuiten. Het is een team van ongeveer 25 medewerkers, het team is goed op elkaar ingespeeld en kunnen het heel goed met elkaar vinden. Het motto is samen zorgen dat de klus weer geklaard wordt! Pakketten komen hier binnen voordat ze naar de klanten verzonden worden, daarnaast komen ook de pakketjes binnen die retour gaan naar de winkels en gaat dit straks een service punt worden met drive in waar de klant zelf een pakket kan langsbrengen of ophalen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau