Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Hoofddorp
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar een enthousiaste Warehouse Employee die zorg draagt voor diverse logistieke werkzaamheden. Als Warehouse Employee ben je onder andere bezig met het controleren van inkomende goederen, kwaliteitscontroles op de producten (THT), het bij elkaar zoeken van de juiste orders en het bevoorraden van de winkels.

De functie van Warehouse employee is een uitvoerende functie voor 16 tot 24 uur per week. Werkdagen zijn in overleg van maandag tot en met zondag tussen 06.00 ? 22.00 uur. Je maakt deel uit van de divisie Logistiek en zal zowel werkzaam zijn in ons magazijn in Hoofddorp als op de Terminal (Schiphol).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de meest inspirerende retailer op Schiphol. Het beschikt over een enthousiast team en een bruisende werkomgeving, exploiteert 13 winkellocaties op luchthaven Schiphol en is gespecialiseerd in de verkoop van luxe dranken, tabaksartikelen, chocolade en cosmetica

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau