Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijke schakel binnen deze organisatie. Zo ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen van de inkomende vracht, scannen van alle inkomende en uitgaande goederen, klaarmaken van export zendingen d.m.v. pelletiseren, sealen van de orders en indien jij in bezit bent van een heftruck- en/of reachtruck certificaat dan ben jij ook bezig met het op locatie zetten van alle orders.

Het betreft een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag waarbij de werktijden tussen 07:00uur en 22:00uur zijn (dit is wisselend).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. Zij hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. Zij hebben een Nederlandse organisatie die is onderverdeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Binnen Air & Sea bieden zij oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee- en luchtvracht wereldwijd. Binnen Road vervoeren zij dagelijks goederen met meer dan 20.000 vrachtwagens naar elke gewenste bestemming binnen Europa. Binnen Solutions werken zij samen met de klanten om logistieke oplossingen te ontwikkelen die de algehele efficiŽntie verhogen en de kosten verlagen. Hiervoor hebben zij meer dan 700.000 m2 alleen al in Nederland in diverse magazijnen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau