Luba Uitzendbureau

Opperman

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Enkhuizen
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als opperman ben jij de hulp van de stratenmaker. Je begint met werkzaamheden zoals het aangeven van stenen en je wordt tijdens het werk opgeleid tot stratenmaker. Jouw werkzaamheden bestaan uit het leggen van stenen, glad strijken van het zandbed, voegen vullen met zand, het aanstampen van straatstenen met een trilplaat, het aangeven van materiaal en stenen kruien. Het kan ook voorkomen dat je de bestrating open moet breken en de stenen op maat hakt. Je werkt hierbij veel op je knieŽn en met een gebogen rug; het werk is fysiek zwaar.

Je start op de klus om 07:00 uur en daarom wordt je in de ochtend om ongeveer 06:30 opgehaald, vroeg uit de veren dus!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van diverse soorten bestratingen. Zij houden zich bezig met herstraten of bestraten van woonwijken, nieuwbouwwijken, bedrijven en particuliere tuinen. Er heerst een positieve werksfeer met een no nonsense mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau