Luba Uitzendbureau

Timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag start om 6:30 uur met je collega?s aan de koffie. Om 7:00 uur stappen jullie in de bus naar de klant, dit zal maximaal 30 minuten rijden zijn. Je dag eindigt om 16:00 uur en tussendoor heb je twee keer een pauze van 30 minuten. Kleding en werkschoenen hebben zij voor jou.

Als timmerman is het van belang dat je allround bent en dat je klussen zelfstandig kan oppakken. Dit betekend dus dat je enkele jaren ervaring hebt opgedaan. Je werkt mee aan de klus van A tot Z. Je zal dus bij het gehele proces betrokken zijn en aan het einde trots zijn op wat jullie hebben neergezet. Het maatje dat ze nodig hebben houdt van een gezellige babbel, is representatief en wil samen met het bedrijf groeien. Graag zien ze je per direct starten om je in te kunnen werken, want per maart begint het hoog seizoen voor hen.

Over het bedrijf

Dit familie bedrijf is in de jaren 60 opgericht en is van zoon naar zoon gegaan. Het is een klein team gerund door vader, moeder en zoon. Verder hebben ze een werkvoorbereider in dienst en een klein handje timmermannen. Echter pakken ze het grootst aan. Ze doen weinig particulier werk en richten zich voornamelijk op de grote projecten. Hierdoor is het van belang dat het team goed kan samenwerken, de reden dat ze op zoek zijn naar een maatje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau