Luba Uitzendbureau

Sloper met rijbewijs C

  • Vacature
  • Noord-Holland
Schagen
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van containers met puin.

Je voelt je als een vis in het water op de weg in je truck en voornamelijk het rijden in steden vind je leuk. Hier deinst jij niet voor terug. Amsterdam Noord, de Bijlmer of Amsterdam Centraal, elk stukje Amsterdam ken je straks op je duimpje. Je ziet het dan ook als een uitdaging om elke vracht weer volgens planning te vervoeren en verplaatsen.

Daarnaast zijn jouw ideeŽn en initiatieven van harte welkom en denk je graag met iedereen mee . Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat je niet aan het laden en lossen bent om 06:00 's ochtends in een woonwijk. Dit is voor jou vanzelfsprekend. Kortom: je bent echt het visitekaartje van het bedrijf.

Omdat de werkzaamheden niet voor 40 uur als chauffeur zijn ben jij dan ook niet bang om je handen vuil te maken. Jij helpt jou collega's dan ook graag mee met wat sloopwerk naast jou werk als chauffeur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een jong bedrijf die al snel Nederland aan het veroveren is. Zij voeren verschillende projecten uit in de sloop zoals o.a. totaalsloop, civiele sloop, asbestsanering betonbewerking en recycling. Zij houden van directe communicatie en eerlijkheid met een informele sfeer. Kortom een mooi bedrijf met verschillende projecten die variŽren van groot naar klein!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau