Luba Uitzendbureau

Consultant IT en software

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bodegraven
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk om jouw klantenportefeuille te enthousiasmeren voor een specifieke productgroep, namelijk CRM-systemen. Dit contact is veelal per telefoon of mail en allemaal B2B. Als zij meer verkopen, kopen zij meer in bij jou, waardoor iedereen meer orders schrijft. Je wordt allereerst opgeleid om alles te leren over deze software, zodat je je klanten ook perfect kan informeren over alle mogelijkheden. Je ondersteunt je verhaal uiteraard door je productkennis, maar ook mag je campagnes bedenken om je klanten verder te motiveren om jouw product te verkopen! Al jouw klanten zijn al warm of lauw, dus is er geen sprake van koude acquisitie. Dit bedrijf gaat voor de lange termijn relaties, dus ga je tot het uiterste voor je klanten om het vertrouwen te winnen en te behouden.

Bij technische vragen kan je altijd terecht bij de leverancier van de software of technisch specialisten. Kortom: een brede commerciŽle functie met veel stakeholders, welke je allen bedient en tevreden houdt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is wereldleider in de IT-sector. Van origine zijn ze Amerikaans, dus er wordt zeker met targets gewerkt. Echter vinden ze ook het menselijke aspect erg belangrijk, waardoor er regelmatig uitjes/activiteiten worden georganiseerd. Dit gaat van Bob Ross-schilderworkshop tot een kookles in de Libanese keuken bijvoorbeeld. Daarnaast zijn hun diensten en producten volcontinu in ontwikkeling, dus ben je nooit uitgeleerd. Deze nieuwsgierigheid en continue leergierigheid vinden zij erg belangrijk, samen met een commerciŽle babbel ťn no-nonsense mentaliteit.

Deze specifieke afdeling bestaat uit 22 man, waarvan 10 buitendienst-collega's en 12 binnendienst collega's. Het is een jong team waar hard wordt gewerkt om de klanten tevreden te houden. Uiteraard is er tijd voor lol op de werkvloer, maar het is een serieus team. Deze afdeling is de snelst groeiende binnen de organisatie en heeft een orderportefeuille Š 70 miljoen. Zodoende potentie genoeg en er is altijd meer te winnen! Momenteel werken zij nog hybride, dus een combinatie van thuis en op kantoor.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau