Luba Uitzendbureau

Accountmanager business developement

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben jij dagelijks vastbesloten om het maximale te halen uit jouw leads. Dit betekent dat je zelfstandig inhoudelijke gesprekken gaat voeren met als doel een afspraak te maken voor de Accountmanager buitendienst. Jij helpt hiermee bedrijven om de kwaliteit en efficiency in ontwikkeling en productie te verhogen doormiddel van software. Het softwareproduct dat wordt geleverd is voor opdrachtgevers een grote investering. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij de wensen en benodigdheden van jouw relatie in kaart te brengen en hen het vertrouwen te geven dat de investering die zij doen in vertrouwde handen is. Dit betekent dan ook dat jij de kunst van het doorvragen bezit. Daarmee geeft je jouw klant het gevoel dat je op de hoogte bent van elk detail en dat elke vraag kan worden beantwoord. De verscheidenheid van taken binnen deze functie vraagt om een standvastige inzet van jouw kwaliteiten op het gebied van communicatie en commercie.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de specialist in datamanagement voor de maakindustrie. Zij bedienen klanten in onder andere de scheepsbouw en de machine bouw. Je komt te werken in een klein en hecht team. Balans tussen werk en privé wordt sterk gestimuleerd. Werktijden zijn flexibel in te delen en hybride werken is de norm. Je hebt daarbij zelf de keuze of je vanuit huis, kantoor of gecombineerd wilt werken. Je komt te werken in een team van open-minded collega's die zorgen voor een ontspannen en ongedwongen werksfeer. Jouw nieuwe werkgever is financieel sterk en heeft de corona crisis meer dan prima doorstaan.

Maak jij van deze fulltime functie als Accountmanager business developement in Bergambacht jou nieuwe baan? Reageer dan direct.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau