Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst er ben jij verantwoordelijk voor een bepaalde groep klanten binnen dit internationale bloembollen-en planten bedrijf. Jij maakt een planning per klant en monitort dit gedurende dep planning met bijhorende deadlines. Bij signaleringen van de planning zoals bijvoorbeeld teruglopende orders dan ga jij kijken waar dit aan ligt en hoe je dit kan verbeteren. Daarnaast heb je ook verschillende administratieve taken rondom klanten, zoals controleren van bestellingen en facturen, informatie vergaren voor klanten en bijhorende documenten in orde maken. Jij zorgt ook dat de bestellingen met de juiste hoeveelheden en specificaties worden geplaats in het ERP-systeem. Vervolgens controleer jij gedurende het proces of alle stappen juist worden genomen en houd jij ook je klant op de hoogte.

In deze baan heb jij direct contact met klanten en zorg jij dat alles van A tot Z wordt geregeld om de klant tevreden te stellen. Dit doe jij vanuit het bedrijf telefonisch of per mail. Jij zult daarnaast ook analyses uitvoeren en maken bewaak jij klantinformatie en zorgt dat alles up-to-date is.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote speler in de tuinbouw branche. Ze kopen, exporteren en ontwerpen tuinbouw- en sierteeltproducten rechtstreeks aan internationale top retailers wereldwijd. De organisatie heeft een gezellige sfeer en veel collega's werken er voor lange termijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau