Luba Uitzendbureau

Telefonisch adviseur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als telefonisch verkoop talent en adviseur ga jij aan de slag om bedrijven te benaderen en deze te interesseren voor de online media diensten. Het is een uitdagende functie waarbij je sterk in je schoenen moet staan, maar als je succes hebt dan geeft het een behoorlijke kick! Het is fijn als jij de nodige ervaring hebt, maar als dit niet het geval is dan gaan de sales coaches jou inwerken en trainen. Zij leren je de fijne kneepjes van het verkoop vak. Het is hierbij belangrijk dat jij ondernemend, commercieel en communicatief vaardig bent en hiermee de bedrijven weet te overtuigen. Hiernaast is jouw motivatie, drive om te verkopen en je targets te halen minstens zo belangrijk. Als jij je targets hebt behaald krijg jij mooie bonussen, jij geeft je inkomen hiermee een flinke boost!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever werkt met ruim 50 mensen aan een betere online vindbaarheid van bedrijven middels het opzetten van succesvolle advertentiecampagnes voor de klanten. Dit doen zij via eigen websites en portals, maar onder het label BoostYourTraffic.nl ook vooral via Google Ads en Social Media. Het bedrijf denkt mee met de klanten, adviseren de juiste strategie en zetten succesvolle online advertentie-campagnes op. Een heel diverse groep mensen vormen samen dit mooie bedrijf. Er is dan ook een grote mate van respect en interesse voor elkaar en dit maakt dat er een ontspannen sfeer heerst. Daarnaast wordt de week met een gezellige borrel afgesloten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau