Luba Uitzendbureau

Sales Operations Assistant

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Noord Scharwoude
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van Sales Operations Assistant ga jij werken op een afdeling waar vele processen samenkomen. Je hebt contact met verschillende afdelingen als Sales, FinanciŽn en logistiek. Daarnaast heb je tevens contact met het hoofdkantoor in CaliforniŽ. Je werkt dan ook nauw samen met bovengenoemde afdelingen om ervoor te zorgen dat het proces van de verschepingen en het behalen van de sales targets soepel verloopt. Het is jouw doel om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan de EMEA dealer- en het distributienetwerk.

Je kunt omgaan met een hoge werkdruk. Daarbij ben je een echte groepswerker die in staat is om gespannen situaties het hoofd te bieden en de lol en energie weet aan te jagen in het team. Het organiseren van het orderproces en het allocationproces van de motoren is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt het leveringsproces hiervan ook nauwlettend in de gaten en bent daarnaast 1e lijn contactpersoon voor het netwerk voor orderstatus en leveringen. Voor de logistiek regel je registratiedocumenten van de motoren. En je hebt veel contact met de country managers om de klanttevredenheid hoog te houden. Verder verzorg je creatieve en effectieve input voor de sales- en marketingcampagnes en programma's.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ontwikkelt elektrische motorfietsen, waarvan wordt gezegd dat het de Tesla onder de motorfietsen is. Ze staan synoniem voor de volgende stap in de technologische ontwikkeling van motorfietsen. Het is motorrijden in de meest pure vorm.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau