Luba Uitzendbureau

Customer service medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start de dag rustig op aan de receptie. Je pakt een bakje koffie en praat snel even bij met je collega's, voordat je kan vertellen wat jij gedaan hebt gisteravond gaat de telefoon al. Kijk is aan! De eerste klant belt. Met jouw sterke communicatie vaardigheden en positieve instelling weet je de boze klant in no time weer tevreden te stellen. Dat is een goed begin van de ochtend!

Met jouw proactieve houding begin je hierna direct aan de administratie. Je had nog een aantal dingen om bij te werken zodat de voorraad op orde was en je hebt nog een aantal orders die ingepakt moeten worden. Deze moeten echt op tijd ingepakt worden want ze moeten vandaag al om 12.00 uur verzonden worden! Ondertussen is nog een aantal keer de telefoon gegaan. Je hebt al allerlei vragen beantwoord: Wanneer wordt mijn product bezorgd? Is het juiste adres genoteerd? Kan je mij nog eens uitleggen wat ik ontvang? Samen met jouw collega's werken jullie nauw samen om alle telefoontjes zo goed mogelijk te beantwoorden.

Je krijgt weer een telefoontje binnen. Wat leuk! Dit is een nieuwe klant die nog een aantal vragen heeft, maar daarna heel graag de bestelling samen met jou wilt plaatsen. Je ziet dat er bezoek binnenkomt, je vraagt of ze iets willen drinken en wijst ze de weg. Richting het einde van jouw werkdag doe je de laatste administratieve taken en dan zit de dag er alweer op!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf wat zich echt richt op het helpen van andere, het leven aangenamer maken voor diegene waarbij het wat moeilijker is. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten voor slechtziendheid, pijnbestrijding en incontinentie. Behalve dat zij de producten bezorgen zorgen ze er dus ook voor dat het op juiste wijze geļnstalleerd wordt en er een duidelijke uitleg bij gegeven wordt. Jouw nieuwe werkgever is ooit als kleine eenmanszaak begonnen en is ondertussen uitgegroeid tot een echte internationale organisatie met vestigingen in meerdere landen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau