Luba Uitzendbureau

Productie Co÷rdinator

  • Vacature
  • Noord-Holland
Westwoud
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat meewerken aan een nieuw product wat meehelpt aan de reductie van het stikstofprobleem. Vanuit het mooie kantoor in Westwoud ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces van A tot Z. In de fabriek wordt het product in elkaar gezet en jij zorgt ervoor dat het eindproduct bij de klant terecht komt. Je klanten zitten verspreid over de wereld waarmee je zowel mondeling als schriftelijk communiceert in het Engels of Duits.

Je houdt de lijntjes kort en schakelt met alle afdelingen die meewerken aan dit product. Je werkt nauw samen met de inkoop-, verkoop-, tekenkamer-, assemblage-, en financiŰle afdeling. Je bent de spin in het web! De vragen van de klant komen bij jou terecht, dit kan gaan over de installatie, service of administratieve vraagstukken. Je maakt de planning voor de installateurs en in samenspraak met de voorman assemblage ook de productieplanning. Het is belangrijk in deze functie dat je snel kan schakelen en stressbestendig bent, de deadlines moeten wel gehaald worden! Je bent in staat om mensen bij elkaar te brengen, je hebt overtuigingskracht en lost problemen gemakkelijk op.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken ontwikkelt en levert technologisch hoogwaardige producten voor voornamelijk veestallen. Dit zijn mobiele robots en mechanische producten zoals voer en mestschuivers. Zij kennen de stal door en door en innoveren voortdurend. De mestafvoersystemen vinden vandaag de dag hun weg over de hele wereld middels een netwerk van dealer. Met 90 medewerkers is dit een sterk groeiend bedrijf, constant op zoek naar verbetering. Om deze reden worden jouw initiatieven sterk gewaardeerd! Dit dynamische bedrijf is volop bezig met innovatie. Het is een uitdagende omgeving waar een goede werksfeer heerst en successen gevierd worden. De fabriek staat in het mooie West-Friesland vlakbij Hoorn en Enkhuizen. Hier vanuit bedienen ze de klanten wereldwijd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau