Luba Uitzendbureau

Allround container monteur

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Op dit enorme bedrijfsterrein worden honderden containers opgeslagen die per boot of vrachtwagen binnenkomen. Tijdens de soms lange reis naar Amsterdam krijgen de containers veel te verduren wat leidt tot slijtage, vuil en schade.

Bij binnenkomst op het terrein worden de containers door twee van je collega's gecontroleerd en worden eventuele reparatiewerkzaamheden gesignaleerd. Vervolgens gaat de container door naar de werkplaats waar jouw werk begint. Je gaat jezelf bezig houden met lassen, snijden, uitdeuken en branden. Daarnaast zorg je voor een veilige werkomgeving en volg je de opgegeven procedures/instructies. Hierbij is het belangrijk dat je onveilige situaties en risico's meldt bij je leidinggevende.

Als de reparatiewerkzaamheden zijn voltooid volgt er een kwaliteitscontrole om de containers vervolgens weer terug te zetten in de opslag.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een modern container depot in de Amsterdamse haven. Zij zorgen voor reparatie en modificatie van containers voor rederijen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau