Luba Uitzendbureau

Leerling Bandenmonteur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als leerling bandenmonteur vind jij het wiel niet opnieuw uit. Wel ben jij bezig met het wiel en namelijk het monteren en demonteren van banden voor heftrucks. Jij wordt intern opgeleid om later als zelfstandig bandenmonteur aan de slag te gaan. Buiten het monteren en demonteren om ben jij af en toe bezig in het magazijn, zo ben jij bezig met papieren pakbonnen en zet jij alles netjes op de juiste plek. Mocht jij dit allemaal niet kunnen dan wordt jij hierin ook opgeleid.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een groothandel in Capelle aan den IJssel welke internationaal levert aan hun consumenten. Alle banden komen vanuit het buitenland en hebben de hoogste kwaliteit. Jouw werkgever heeft meer dan 40 jaar ervaring in de branche en is het begrip als het om banden gaat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau