Luba Uitzendbureau

Aankomend monteur parking & access control

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Noordwijk
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De afdeling waaronder jij valt houdt zich bezig met het installeren en onderhouden van externe beveiligingselementen zoals speedgates, bollards, roadblockers en slagbomen. Je krijgt intern een opleiding zodat jij op termijn zelfstandig de werkzaamheden kan verrichten. Wat ga je doen? Jij verricht (preventieve) onderhoudswerkzaamheden en verhelpt storingen aan al deze elementen door heel Nederland. Daarnaast heb je contact met klanten ter plaatse en voer je een administratie rondom de pakbonnen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever bevindt zich in een interessante technische markt (met hightech producten) en bestaat uit een team van 75 man, waarvan er circa 25 in de buitendienst werken. De meeste medewerkers werken er al lang, wat aangeeft dat dit een prettige werkgever is!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau