Luba Uitzendbureau

Reparatie medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Beverwijk
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als reparatiemedewerker ben je een onmisbare schakel in het productieproces van hun hoogwaardige e-bikes. Je bent verantwoordelijk voor het repareren van elektrische fietsen die met schade of fouten uit de productielijnen komen. Je signaleert veel voorkomende reparaties en bespreekt dit met de kwaliteitsmedewerker.

Andere taken die bij de functie horen zijn: Je registreert de oorzaak van de schade of fouten aan de fietsen, je onderzoekt kwaliteitsproblemen en zoekt naar oplossingen om die te voorkomen, je ondersteunt collega?s in de technische dienst in piekmaanden of bij vakanties, je houdt je werkplek schoon en netjes.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever ontwikkelt en produceert Dutch ID e-bikes en Lovens elektrische bakfietsen. Deze producten worden uitgeleverd aan verkooppunten in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Hun premium producten worden elk jaar mooier, beter en nog geavanceerder. Vakmanschap en kwaliteit zit in hun DNA. Met een eigen fabriek in Taiwan en productontwikkeling, assemblage en verkoop in Beverwijk, hebben zij een unieke positie in de fietsindustrie. Dit bezorgde hun de afgelopen jaren een enorme groei. En zij hebben nog veel meer ambities voor de komende jaren!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau