Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Nieuwkuijk
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt 's ochtends binnengelopen en ziet dat je collega's in de tekenkamer druk bezig zijn met de puntjes op de i te zetten. Jij weet dat de tekeningen waar zij mee bezig zijn voor die prachtige aluminium gevel zo jouw kant op komen na jouw bakje koffie. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat de tekening omgezet wordt naar bijvoorbeeld een aluminium raam, deur of vliesgevel. Jij weet van aanpakken met je proactieve houding en bent elke dag bezig met het voorwerk en het bevestigen van alle componenten zodat het kozijn compleet is! Hoe gaaf is het wanneer jij aan het einde van de dag weer een prachtig aluminium kozijn hebt gemaakt? Elke dag is anders want elke tekening vraagt om een andere aanpak en zorgt voor een ander eindresultaat.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van aluminium kozijnen, deuren en vliesgevels. Binnen het bedrijf is er een eigen tekenafdeling en in samenspraak met de klant wordt het project dan ook tot in de puntjes uitgetekend. Na het tekenen van het project gaat deze direct door naar het productieteam, het team waar jij in komt te werken, en gaat het in productie. Nadat het product montage gereed gemaakt is gaat het mee met de montagemedewerkers en wordt het op locatie geļnstalleerd. Jouw nieuwe werkgever heeft een breed aanbod aan lopende projecten, denk hierbij aan openbare gebouwen maar ook woonhuizen en grote wooncomplexen. Juist door de specialisatie in het werkproces zijn er binnen het bedrijf directe communicatielijnen en maken zij gebruik van professioneel ingerichte processen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau