Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Naaldwijk
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start de dag met een lekker bakkie koffie. Na even te hebben bijgepraat met je collega?s start je de machines op en neem je de planning van de laslijst door. Er staat een meeting ingepland, nadat je die hebt gehad ga je echt aan de slag: Je last kunststof platen in de juiste afmetingen, vorm en labelt deze met een ordernummer.

Door middel van een loopbaan plaats je de platen in positie en kies je de juiste machine instellingen. Jij zorgt voor een goed eindresultaat, je bent dus verantwoordelijk voor een goed verloop en nette afhandeling van het proces. Tussendoor hou je een 2e machine aan de slag waar je ook kunststof aan het lassen/snijden bent. Jij zorgt ervoor dat machines aan het werk blijven. In de middag help je mee met het buigen van kunststof platen op een andere afdeling. Nog even opruimen en dan zit je dag er weer op. Jij hebt ervoor gezorgd dat alle orders op tijd gelast zijn op geautomatiseerde platenmachines. Dat noemen we nog eens een plaatje draaien! Daarna even uurtje lekker sporten in de fitness ruimte met je collega op de zaak. Met een voldaan gevoel kun je naar huis, want dankzij jou kunnen je collega?s jouw gelaste kunststof producten weer verder afwerken.

Werken doe je van maandag tot en met vrijdag, met op vrijdagmiddag een gezellige borrel met collega?s.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist in het snijden, lassen, opslaan en opbergen van kunststof. De producten zijn duurzaam en milieubewust omdat er jarenlang gebruik van gemaakt kan worden in diverse sectoren. Jij draagt dus, door hier te werken, ook een steentje bij aan een duurzame toekomst. Het bedrijf maakt vooral producten voor in de tuinbouwsector, in het hart van het Westland. Je komt te werken in Naaldwijk, waar zich ook het kantoor bevindt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau