Sensire

Receptioniste weekend/vakantie - De Lunette Zutphen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als Receptioniste?

Als receptioniste geef je bezoekers een warm welkom en zorg je ervoor dat zij bij de juiste persoon of afdeling terecht komen. Daarnaast is het van belang dat deze bezoeken correct vastgelegd worden in de administratieve systemen. Jij bent er verantwoordelijk voor dat telefoongesprekken correct doorverbonden worden en dat interne en externe medewerkers tijdig over de juiste informatie beschikken. Tevens biedt je als receptioniste lichte administratieve ondersteuning aan je collega’s.

Wie ben jij?

Bij Sensire zijn wij op zoek naar receptioniste die klantvriendelijk en representatief kan zijn in de omgang met zowel interne als externe contacten. Een goede communicatie en een integere houding is van belang voor het omgaan met de vertrouwelijke informatie waar je mee werkt als receptioniste. Daarnaast ben jij ook het centrale meldpunt voor brandmeldingen, ontruimingen en andere calamiteiten. Jij zorgt ervoor dat deze meldingen correct afgehandeld worden. Verder vragen wij van jou:
  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking;
  • Beschikbaarheid in de weekenden en vakanties.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Receptioniste weekend/vakantie valt in de schaal FWG 30, (€1.863,09 tot €2.631,63, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden in eerste instantie een oproepcontract voor bepaalde tijd aan. Dagen, uren en werktijden bepalen we in overleg.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en zie jij het als een uitdaging, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren voor 4 december via onderstaande button!

Heb je eerst nog vragen? Neem gerust contact op met de receptie van de Lunette, via [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire