Consolid

CE Chauffeur bij PostNL

Details van de functie

Logo Het is weer (bijna) december, d feestmaand voor velen. Maar voor PostNL een enorm drukke tijd. Veel cadeaus en/of pakketten worden online besteld en je kan je voorstellen dat iedereen zijn/haar pakketjes tijdig wilt ontvangen. Voordat de pakketjes thuis bezorgd kunnen worden gaat er nog een proces aan vooraf. En daar hebben wij jou voor nodig!

Voor PostNL zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs (incl. code 95). PostNL heeft meerdere opstapplaatsen waar functies openstaan, namelijk: Breda, Roosendaal, Goes en Dordrecht. Woon je tussen twee standplaatsen in? Dan is dat helemaal ideaal aangezien je dan vanuit meerdere standplaatsen kan worden ingezet waardoor jouw baan nog meer afwisseling krijgt.

Als vrachtwagenchauffeur ben jij ht aanspreekpunt voor klanten. Verantwoordelijkheidsgevoel mag dan ook niet ontbreken in jouw persoonlijkheid. Een flexibele werkinstelling zal je ook nodig hebben in deze functie, dit omdat er zowel in de dag- als nachtdienst wordt gereden. Indien je enkel in de dagdienst of enkel in de nachtdienst wilt werken is dit ook bespreekbaar.

Wanneer we jou het goede nieuws mogen brengen dat jij mag gaan starten bij PostNL via Consolid, dan rijd jij eerst 2 dagen met de mentorchauffeur mee. Zij leren jou in 2 dagen alles wat je moet weten om een mooie tijd te hebben als vrachtwagenchauffeur CE bij PostNL.

Voor de drukke decembermaand zijn wij specifiek op zoek naar weekend- en nachtchauffeurs. Mocht je liever in de dagdienst rijden dan is dat ook bespreekbaar. Jouw inzet na de drukke periode is in overleg met jou. Dus zoek jij tijdelijk een (extra) baan f een baan voor langere tijd, wij bieden jou de functie die aansluit op jouw beschikbaarheid.

Ben jij d vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel voordat iemand anders je voor is! Dit kan via de website, maar ook via whatsapp [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden

Naast een afwisselende en uitdagende baan bieden wij jou het volgende:
  • Bruto maandloon oplopend tot EUR2769,87
  • Bovenstaand maandloon is exclusief toeslagen, dit komt nog boven op je maandloon
  • 8,33% Vakantiegeld
  • 25 Vakantiedagen
  • Direct een jaarcontract voor minimaal 32 uur per week
  • Gratis gebruik van de streamingsdienst Spotify
  • Gratis nascholing code 95
  • Goede pensioenregeling
  • Goed inwerktraject bij PostNL
  • Persoonlijke aandacht
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid