Luba Uitzendbureau

Operator verpakkingsmachine

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator kom jij te werkenbij een familiebedrijf met de modernste technieken, waar menig technisch hard sneller van gaat kloppen! Alle kneepjes van het vak worden jou geleerd. Op den duur kun jij zelfstandig de productielijn draaien, lekker! Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de machines en dat de productieproces optimaal blijft draaien. Het juiste etiket dient op het juiste product geplakt te worden door de machine. Je zorgt ervoor dat de machine is afgesteld voor de juiste etikettering. Als operator in 2 ploegen ben je mister/mistress-know-it-all die helemaal thuis is in een productieomgeving binnen de foodindustrie! Het is ook belangrijk om de kwaliteit te waarborgen van het product, het melden van afwijken aan de teamleider, technische storingen op te lossen zelfstandig oplossen of schakelen met de technische dienst en leef je de hygine- veiligheidsmaatregelen na op de werkvloer. Uiteraard zorgen jullie als team ervoor dat de dagelijkse afgegeven productieplanningen worden behaald en houdt je de productiegegevens bij.

Over het bedrijf

Werken bij Van Loon Vlees, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer. Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Als je op contract gaat bij het bedrijf krijg je extra voordelen: Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening en een collectieve verzekering. een gratis sport abonnement en omdat het bedrijf het belangrijk vindt dat je je blijft ontwikkelen, hebben ze een eigen Campus. Hier kun jij je door middel van een training of opleiding jezelf verder ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau