WerkTalent

Accountmanager

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Bij Bconnect maken ze dagelijks hun beloftes aan de klant waar! Jij bent trots om voor Bconnect te mogen werken en als ambassadeur draag je dat elke dag uit. Bconnect staat voor kwaliteit, resultaat en betrouwbaarheid. De klant staat altijd centraal. Zij leveren zeer efficiŽnte chatdiensten en werken volgens hun beproefde 5-stappen programma: start-target-engage-convert-optimize! Middels een gratis (online)demo laten ze snel zien waar Bconnect toe in staat is. Bconnect is bijzonder sterk in 3 sectoren: automotive, makelaardij en retail. Prijzen zijn zeer transparant: je weet direct wat je aan Bconnect hebt.

Sollicitatieprocedure
Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail] voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je. Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan brengen wij je onder de aandacht bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een tweede gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent