Luba Uitzendbureau

Opleiding procesoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Een goede procesoperator heeft (een beetje) verstand van productiewerk, elektrotechniek, mechanische techniek, scheikunde en wiskunde. Het meeste leer je tijdens de opleiding van vakbekwame docenten uit de praktijk. De procesoperator kom je overal tegen, vooral in de productie-industrie. Elk bedrijf dat iets maakt, of het nu een chemisch product of halffabricaat is, koekjes of transportbanden heeft geschoolde procesoperators nodig. Procesoperators starten de productiemachines en installaties op. Bij storingen lost de procesoperator deze op of bij een grote storing roept hij/zij de technische dienst erbij en verhelpen zij het probleem samen. Ook als de productielijn omgebouwd moet worden voor een ander product dan doet de procesoperator dat. Je kan dus wel zeggen dat de procesoperator een onmisbare speler is in de (productie-)wereld.

Over het bedrijf

Als gediplomeerd procesoperator ligt de wereld aan je voeten. Of je wilt werken in de voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie, farmacie of bij een tankterminal, procesoperators kom je overal tegen. Elk met hun eigen specialisatie en werkzaamheden. Wat het beste bij jou past daar komen we tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek samen achter. Met een zeer divers aanbod van samenwerkingspartners in heel Noord-Holland is er altijd een organisatie die goed bij jouw ambities en kennisniveau past. Of je nu wilt werken in een 2-, 3-, of 5-ploegendienst, of je al 10 jaar ervaring hebt maar nog geen diploma of als je net van school komt; het opleidingstraject is maatwerk speciaal afgestemd op jouw ervaring en wensen.
Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau