Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Strijen
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf ga je aan de slag met het picken van orders tot het verzendklaar maken van de dozen. Eventuele werkzaamheden zijn het aanvullen van schappen en bijspringen bij productie wanner nodig is. Daarnaast zal je de orders controleren, klaarmaken en het schoonhouden van je omgeving.

Van maandag tot en met vrijdag werk je van 8.00-17.00, daarnaast is er ook een shift van 12.00-21.00 op maandag. 1x in de maand op zaterdag werken is onderdeel van de functie.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever bestaat al ruim 58 jaar en kan zich gerust een echte specialist in verse noten, pinda?s en gedroogd fruit noemen. Met passie levert dit familiebedrijf de hoogste kwaliteit van noten. Tegenwoordig zijn ze niet meer te vinden op markten, maar bieden ze ook online hetzelfde voordeel en verse producten aan. In haar uitgebreide webshop vindt je de lekkerste noten: van verse amandelen en walnoten tot heerlijk knapperige hazelnoten, cashewnoten en macadamia noten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau