Luba Uitzendbureau

Machinaal houtbewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben je onderdeel van het productieteam van de afdeling Prefab, bestaande uit zo?n 75 collega?s. Als Machinaal Houtbewerker ben je werkzaam op de afdeling Prefab Solutions, waar dak-op-maat oplossingen worden gemaakt. Via CNC gestuurde machines worden eenvoudige tot complexe (hout)bewerkingen uitgevoerd. Samen met jouw directe collega?s ben jij verantwoordelijk voor de Zagerij, waar het hout en plaatmateriaal wordt bewerkt en voorbereid voor verdere productie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het instellen van de houtverwerkingsmachine, het controleren van aangeleverde materialen en bewerkingen en het uitvoeren van klein preventief onderhoud aan de houtbewerkingsmachines. Ook verhelp je storingen, verwisselen en afstellen van snijgereedschappen en verwerk je de bijbehorende administratie. Je zorgt altijd voor een schone werkplek volgens de veiligheidsvoorschriften.

Momenteel werken ze op deze afdeling in dagdienst, van 06:00 tot 14:30 uur.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een bedrijf dat al vele jaren een begrip is in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen (isolatieplaten en zelfdragende dakelementen).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau