Luba Uitzendbureau

Monteur Fijnmechanica

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Hoofddorp
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat artikelen en samenstellingen produceren in de cleanroom aan de hand van productie en assemblageorders. Je werkzaamheden bestaan uit het beoordelen van tekeningen en werkinstructies, in elkaar zetten van verschillende assemblages met behulp van gereedschappen en het bedienen van verschillende apparatuur zoals lektest tooling, deeltjes tester en druktestapparatuur. Ook ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en lekkages. En natuurlijk administreer je de uren en het materiaalverbruik.

Momenteel wordt er gewerkt in een corona rooster. Je werkt in wisseldiensten namelijk van: 5:45 tot 13:45 van maandag tot en met vrijdag. De volgende week werk je van maandag tot en met donderdag van 14:15 uur tot 22:15 uur en vrijdag werk je van 14.15 uur tot 20.00 uur. Je komt dan op een gemiddelde werkweek uit van 37,4 uur.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp, het is een kenniscentrum, ontwikkelaar, bouwer en handelsbedrijf op het gebied van pneumatiek, vacuumtechniek, fluid control en dempingtechniek.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau