Maintec BV

Allround Productiemedewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De opdrachtgever is een toonaangevend internationaal productiebedrijf en jij komt te werken in een zelfontwikkeld hyper modern machinepark. Hier zijn alle benodigde materialen en machines te vinden. De organisatie bestaat uit pragmatische doeners die een directe omgangswijze hebben. Samen creŽren zij een veilige en plezierige werkomgeving waar samen aan kwaliteit producten gewerkt kan worden. Je wordt tot 1 januari 2022 ingewerkt op de huidige locatie in Veenendaal, daarna ga je werken in het gloednieuwe pand in Elst!

Bij Maintec denken wij in mogelijkheden en zorgen we ervoor dat het werk zo goed mogelijk aansluit op jouw kennis, ervaring en wensen. Onze kernwaarden zijn #lef, #trots, #groei en #funtowork, daarom organiseren wij regelmatig activiteiten en borrels. Kortom zijn wij gewoon een toffe organisatie! Ben jij de nieuwe aanwinst van onze Future Workforce?

Functieomschrijving
Als allround productiemedewerker draag jij bij aan het maken van een hoogwaardig eindproduct. Jij kan de machines afstellen en houdt ze altijd in de gaten waardoor het inpakken van eindproducten vlekkeloos verloopt. Tijdens dit proces weet jij de kwaliteit te bewaken door de materialen schoon te houden en kleine storingen te verhelpen. Je bent zelf ook verantwoordelijk voor het bedienen van een aantal machines. Verder is het werken in een 2-ploegendienst voor jou geen probleem.

Functie-eisen
- Jij hebt VMBO werk- en denkniveau;
- Jij hebt aantoonbare ervaring in een productieomgeving of affiniteit met productie;
- Jij bent communicatief vaardig;
- Jij bent op korte termijn en fulltime beschikbaar.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Maintec BV