Qmagic

1e lijns servicedeskmedewerker ICT/ Servicedesk Consultant ICT

Details van de functie

Logo Plaats: Wijk bij Duurstede
Fulltime (40 uur per week)
Per direct


Functieomschrijving
Als Servicedesk Consultant / Eerstelijns Servicedeskmedewerker, duik je in de techniek van geautomatiseerde systemen en apparatuur. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor ruim 5000 gebruikers.
Incidenten en changes worden aangemeld op deze Servicedesk. Iedere vraag los jij zo snel mogelijk op of je zet deze door naar de juiste persoon. Door jouw communicatief vermogen verschaf je duidelijkheid aan onze eindgebruikers. Hiermee verleen je een hoogwaardige service naar onze klanten. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een top team van Servicedesk Consultants!

Als Servicedesk Consultant heb je een afwisselden baan. De ICT-outsourcing omvat in principe ‘alles’. Het is een volledige ‘Server Based Computing’ oplossing. Wij zorgen dus voor alle hardware, software- en eventueel netwerkverbindingen die hiervoor benodigd zijn, inclusief telefonie via Skype voor Bedrijven. We hebben ruim 1000 virtuele servers en er zijn meer dan 5.000 gebruikers aangesloten op onze Enterprise omgeving.

Het ontzorgen en helpen van klanten om hun resultaten en positie te verbeteren, dit is waar jij als Servicedesk Consultant mee bezig bent. Het leveren van geïntegreerde services die gebaseerd zijn op zeer geavanceerde technologieën met diepgaande productkennis. Dit geeft jou als Servicedesk Consultant voldoende uitdaging!

Wat heb jij in huis?
  • Een MBO ICT opleiding.
  • Je bezit minimaal twee Microsoft certificaten.
  • Je hebt kennis van: ITIL, Microsoft Active Directory, Microsoft Terminal Services, Teams en Citrix XenApp, Microsoft Office, Windows applicaties, Microsoft 365.
  • Je hebt ervaring met Citrix en Ivanti Workspace Control.

Wat kan je van ons verwachten?
Wat we vooral belangrijk vinden, is dat je weet dat wij er alles aan doen om voor jou een leuke opdracht te scoren. Dat je ons altijd kunt appen of bellen als je een vraag hebt. En dat je bij Qmagic goed zit als het gaat om doorgroeimogelijkheden. Want wij kijken graag samen met jou naar de toekomst; wat zijn je wensen en kwaliteiten en hoe kun je verder groeien?

Waar je verder nog op kunt rekenen:
  • Goed startsalaris tussen de €1900 en 2200 (afhankelijk van je ervaring);
  • Auto van de Zaak;
  • Contract op basis van de opdracht;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Topcollega’s;

Heb jij interesse? Solliciteer dan direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Qmagic
Contactpersoon:
Tess Bakker
E-mailadres: