WilgaerdenLeekerweideGroep

Verzorgende IG

Details van de functie

Logo Kom jij onze cliŽnten van de Weidehof in Spanbroek de zorg en aandacht geven die zij verdienen?

Voor wie ga je werken?
Met jouw goede zorg, geborgenheid en uitdaging, geef jij bewoners iedere dag iets bijzonders mee. We stemmen onze ondersteuning af op de behoefte van de individuele persoon en denken graag vanuit mogelijkheden. Je biedt een luisterend oor voor cliŽnten. Tegelijkertijd observeer je hen. Zo kun je bijtijds veranderingen in de lichamelijke en geestelijke toestand signaleren en rapporteren. Uiteraard verricht je verschillende verzorgende en verplegende werkzaamheden. Je houdt het zorgleefplan digitaal bij en werkt deze bij waar nodig. Het welzijn van de cliŽnt speelt een grote rol in je werk als verzorgende.

Je komt te werken in het team van de Weidehof, waar we passende ondersteuning bieden aan cliŽnten die veel zorg nodig hebben door een chronische ziekte of dementie. De Weidehof bestaat uit vier woongroepen met negen cliŽnten per woongroep. Werken op de Weidehof houdt ook in dat je samen met de cliŽnten verantwoordelijk bent voor het menu, de boodschappen en het koken.

Als organisatie werken we voortdurend aan de zorg van de toekomst. We ontwikkelen en vernieuwen onszelf continu. Jouw inspiratie en bijdrage zijn welkom. Je bent flexibel en leergierig en stelt niet alleen vragen over wat je niet weet, maar deelt ook graag je kennis en ervaring met anderen. Zo blijven jullie in beweging en helpen jullie elkaar als team verder.

Heb jij in het verleden als Verzorgende gewerkt, maar ben je niet meer bevoegd en bekwaam? Dat is bij ons geen probleem! Wij bekijken samen met jou welke opleidingsmogelijkheden we hebben zodat wij jou kunnen bijscholen tot Verzorgende IG.

Over Wilgaerden

Wilgaerden biedt zorg en ondersteuning aan ouderen in West-Friesland. Zowel bij de mensen thuis als in onze wooncentra staan wij garant voor zorg op maat. Ons streven is de cliŽnt zo lang mogelijk en zo goed mogelijk te laten genieten van het leven. Zodat zij hun leven naar eigen inzicht en wens vorm kunnen geven. Meetellen en meedoen vinden we belangrijk. En dat doet iedereen, overal, altijd.

Meer weten?
Neem dan contact op met Elisa Kraakman, gebiedsmanager, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Enthousiast geraakt en er klaar voor?
Via onderstaande button kun je solliciteren op deze functie.Wij nodigen kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt van harte uit om te reageren.Wie weet tot ziens!

Wat bieden wij?
  • Een leuk en enthousiast team met een een prettige werksfeer
  • Tussen ?2068,21 en ?2845,21 per maand (conform cao VVT FWG 35 o.b.v. 36 uur per week)
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groei

Wat vragen wij?
  • Een diploma Verzorgende IG (mbo 3)
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en je kunt overstijgend denken.
  • Je deelt graag kennis en ervaring met je collega's
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WilgaerdenLeekerweideGroep